[Reintegrare] Firefighter II Olivia Hill ((Jay Hughes))

Biroul de Reintegrări este locul unde foști angajați ai departamentului care au demisionat sau au fost demiși de către departament pentru orice fel de motiv pot să trimită cerere pentru reintegrare în cadrul departamentului. Aceste cereri sunt verificate și discutate exclusiv de Fire High Command Staff și Fire Command Staff.

Moderatori: High Command Staff, Command Staff

Jay_Hughes
Mesaje: 6
Membru din: Mar Apr 07, 2020 6:32 pm
Nume forum RO-RP: Rusu

[Reintegrare] Firefighter II Olivia Hill ((Jay Hughes))

Mesaj de Jay_Hughes » Mar Oct 06, 2020 8:11 pm

Imagine
Biroul de reintegrări

I — INFORMAȚII PERSONALE
 • A. Nume întreg: Olivia Hill

  B. Adresă de e-mail: [email protected]

  C. Adresă domiciliu: Hotel Jefferson

  D. Număr de telefon: 79912
II — ANGAJAREA ÎN CADRUL DEPARTAMENTULUI
 • A. Gradul deținut înainte de demitere: Firefighter II

  B. Tipul demiterii: Neonorabilă

  C. Motivul demiterii: Restructurare si mi s-a spus ca o sa primesc onorabila.
  D. De ce doriți să vă reintegrați în cadrul LS Fire Department? (minim 200 cuvinte): Doresc sa ma reintegrez in cadrul LS Fire Department deoarece acea demisie am înaintat-o oarecum fără multe opțiuni, familia mea având niște probleme, de aici și motivul privat. Doresc să mă întorc pentru că acest lucru este ceea ce mă pasionează, să ajut lumea, să salvez vieți, să ajut orașul și să încerc alături de colegii mei să micșorăm rata mortalității din metropola Los Santos. Eu nu mă cred erou, nu am căutat niciodată laude, pentru că eu fac ceea ce fac de plăcere, si pentru că iubesc meseria de medic. Vreau sa dau o mana de ajutor orasului, sa-mi reiau vechea mea activitate de care sunt foarte atasat si mandru de mine ca am reusit sa imbrac aceasta uniforma. Vreau sa aduc un plus echipei, vreau sa pot sa ajut din nou cetatenii si sa fiu prezent atunci cand ei au nevoie de mine.Mereu am crezut ca sunt demn de aceasta meserie si de aceea vreau sa fac tot efortul sa pot sa fiu in cea mai buna forma a mea si cred ca pot aduce un plus acestui grup minunat.
(( III — INFORMAȚII OUT-OF-CHARACTER ))
 • A. Link de la contul de forum: #Rusu

  B. Screenshot cu MyStats de pe contul cu care vrei să reintegrezi: https://imgur.com/MK6szy9

  C. Dacă demiterea a fost neonorabilă, de ce ar trebui să considerăm revenirea dvs. în departament? (minim 100 cuvinte): Demiterea mea a fost neonorabila din cauza unor neintelegeri in acest departament. S-au facut niste restructurari si am fost intrebati daca vrem sa ramanem, eu am spus ca nu si ca o sa fiu demis onorabil, dar aparent nu s-a intamplat asta. Revenirea mea in departament, eu cred si sper sa fie una buna, pentru ca sunt destul de pregatit pentru orice situatie, pentru orice se intampla in materie de medicina. Am invatat roleplay-ul necesar de medicina, de la insasi un medic, mai de mult si cred ca sunt destul de bine pregatit pentru a reveni. Am timp destul de mult pentru factiune si pentru orice altceva pentru ca numai lucrez si stau mai mult timp acasa, de aceea as vrea sa revin.

  D. De ce doriți să reveniți în LS Fire Department și ce vă motivează revenirea pe plan OOC? (minim 100 cuvinte): Ma motiveaza faptul ca am prieteni in acest departament, este ceea ce am facut tot timpul, am fost in aceasta factiune de care nu m-am putut desparti si sunt la curent cu roleplay-ul de Medical, Fire. Aceasta factiune imi aduce o satisfactie, o nostalgie fata de trecut, pot sa aduc un plus de activitate acestei factiunii printr-un roleplay destul de calitativ, satisfacator. In plus, acum am mai mult timp liber cu aceasta vacanta, am timp de mult mai multe si ma atrage foarte mult numarul playerilor de pe server, astfel se poate creea o atmosfera placuta, actiuni si multe altele. Totodata, experienta acumulata imi aduce un plus.

Scrie răspuns